Sutik Kalėdas sportuodamas

This entry was posted by on Ketvirtadienis, 18 gruodžio, 2014 at

  Antradienio vakarą įvyko jau antrasis ir galbūt tradiciniu tampantis sporto renginys „Sutik Kalėdas sportuodamas“. Renginio organizatoriai, pavaduotoja ugdymui V. Rudokienė ir aktyvieji mūsų mokyklos kūno kultūros mokytojai, surengė įdomias  ir ypač nuotaikingas užduotis.
Susirinkusios penkios komandos dalyvavo baudų mėtymo,  medinių pačiūžų slidinėjimo, kamuoliuko metimo į taikinį, salės golfo ir kitose, daug šypsenų sukėlusiose rungtyse.  Kai kuriems fizinių jėgų pareikalavo čiužinių rungtis, tačiau geriausią rezultatą šioje rungtyje parodė sumaniausiai atlikusi šią
užduotį komanda. Visų rungtynių metu nebuvo aišku, kas šiais metais laimės, tačiau atlikus paskutiniąją užduotį viskas išaiškėjo – laimėjo 3f komanda „Jėga“, vedama nuostabiausio mokyklos kompiuterinės technikos specialisto A. Žukausko. Už pirmąją vietą jie gavo pakvietimus į boulingą. Labai aršiai kovojusi 3b klasės komanda „Zuikučiai fainučiai pabiručiai“ liko antroje vietoje, o prizinę trečią vietą su mokytoja  D. Tarniene priešakyje iškovojo jos auklėtinių iš 2d klasės komanda „Legionas“. Visos trys prizinės vietos gavo po didelį ir labai skanų šakotį. Puikiai pradėjusi rungtynes, tačiau atleidusi vadeles vėlesnėse rungtyse 3d klasės mokinių komanda „Burbuliukai“ su auklėtoja S. Riaukiene pasidalino 4-5 vietas su vienintele iš pirmų klasių pasirodžiusia 1 b komanda „Saulytės“, tačiau nuskriausti neliko, nes kiekvienas dalyvis gavo šokoladinių Kalėdinių senelių rinkinį. Po renginio dalyviai galėjo šnekučiuodamiesi vaišintis ypač skaniais sausainiais ir karšta arbata.
Renginys buvo labai smagus, skatinantis sportuoti ir būti aktyviems. Tikimės, šis renginys taps tradicinis ir vis daugiau komandų norės varžytis ir sutikti Kalėdas sportuodami.

Simona Varkojūtė 3 d klasė

DSC_5249_resizeDSC_5160_resize

DSC_5191_resizeDSC_5148_resize

Comments are closed.