2014 metų „Ąžuolyno“ pirmokai

This entry was posted by on Pirmadienis, 3 lapkričio, 2014 at

Vėsų spalio 17  dienos vakarą „Ąžuolyno“ pirmokams buvo surengtas vakaras. Jis paliko didelį įspūdį. Įėję į salę, susėdome į paskirtas vietas ir laukėme, kas bus toliau. Šalia scenos- padengtas stalas su vaišėmis, scenoje- projektorius, kuriame buvo rodoma antrokų „Grupelės“ nuotrauka. Ką tai galėjo reikšti ir kokia šio vakaro tema, negalėjome numanyti. Tačiau po poros minučių įžengęs vedėjas mus, pirmokus, supažindino su savo „Gimine“ ir parodė vaizdo įrašą, kuriame kiekvienos klasės atstovai kalbėjo apie savo klasę ir auklėtoją.

Pirmasis laiškas, kuris buvo ištrauktas „Giminės“ atstovo, buvo nuo E klasės. Kai ši buvo pakviesta į sceną, jie  padainavo dvi savo perkurtas dainas.

Po jų į sceną žengė D klasė. Visi jie buvo apsirengę kaip „svegeriai“ ir padainavo savo dainą.

C klasė pristatydami pademonstravo vaikinų drąsumą. Nes, manau, ne kiekvienas išdrįstų pasirodyti kaip moteris scenoje. Po vaikinų šokio klasės choristai atsisėdo ant laiptų ir padainavo savo klasės himną.

Atėjo metas išeiti į sceną mums, 1b klasės mokiniams. Savo pasirodymą pradėjome bendru šokiu ir klasės šūkiu: „1b! Miliauskienės saulytės.“

Į sceną žengė paskutinė, bet ne prasčiausia A klasė. Jie  vaidindami norėjo sužinoti, kas  pavogė „Ąžuolyno“ garbę.  Kariuomenės atstovai, ieškodami, kas tai padarė, kvietė klases, grupeles pasiaiškinti. Tai buvo moksliukai, banditai, dainininkai, šokėjai.  Jų pasirodymo pabaigoje buvo nuspręsta, kad ne jie pavogė garbę, ir baigta šūkiu – 1a geriausia!

Kiekvieną pasirodymą vertino  „Antrokų giminės“ atstovas. Po visų prisistatymų jie nuėjo pasitarti, kuri klasė pelnė kokią nominaciją. Tuo metu, kol jie tarėsi, mums buvo suteikta galimybė pažaisti žaidimą. Iš kiekvienos klasės ant scenos buvo pakviesti atstovai, kuriems buvo užduoti klausimai, susiję su mokykla. Šį žaidimą laimėjo  1a klasė.

Vakaras mums, 1b klasės mokiniams, labai patiko ir davė galimybę dar geriau vienas kitą pažinti, susidraugauti.  Daug laiko skyrėme repeticijoms, ir  tai buvo didelis  pliusas, nes supratome, ką mes mokame padaryti ir ko galime pasiekti… Manome, kad kiekviena klasė parodė tai, ką gali, ir atskleidė savo kūrybiškumą. Visi pasirodė su savo idėjomis  ir savo klasę pristatė savaip.

Pats renginys tikrai nustebino:  idėja su „Antrokų gimine“ labai patiko. Buvo ir įdomu, ir linksma.  Tikimės, jog palikome gerą įspūdį ne tik vieni kitiems, bet ir mokytojams.

1b klasė

IMG_3480 pirmokų vakaraspirmoku3 pirmoku4 pirmoku2 pirmoku1

Comments are closed.