Šimtadienis

This entry was posted by on Trečiadienis, 28 vasario, 2018 at

Vasario 9-ą dieną, penktadienį, mūsų mokykloje vyko tikriausiai viena laukiamiausių švenčių dvyliktokams – Šimtadienis. Rytinė dalis, kaip jau žinome, – visiems pati smagiausia, reikalaujanti daug kūrybiškumo iš pačių dvyliktokų. Daugelis persirengė įvairiais kostiumais (filmų herojais, kitų tautų atstovais ar tiesiog jiems patinkančiais personažais, kuriais gali pabūti bent vieną dieną). Visi dvyliktokai, rodos, buvo susitapatinę su savo kostiumais ir kaip įmanydami stengėsi kuo geriau juos „išpildyti“.

Vėliau, 17.30 val., prasidėjo antroji Šimtadienio dalis, kurią įnirtingai ruošė trečiokai. Vakarinės dalies tema – „Ąžuolyno“ viešbutis“. Prieš renginį visi dvyliktokai fotografavosi prie fotosienos bei demonstravo savo skirtingas ir įdomias aprangas. Kiekvienas dvyliktokas, prieš įeidamas į aktų salę, gavo kortelę (viešbučio kambario raktą), ant kurios buvo parašytas skirtingas numeriukas. Šių kortelių savininkai buvo kviečiami ant scenos, kur turėjo atlikti jiems skirtas užduotis.  „Ąžuolyno“ viešbutis“ turėjo kuo greičiau viską susitvarkyti prieš audito testavimą, kad galėtų pakelti savo lygį ir išlaikyti penkias žvaigždutes. Viešbučio direktorius, pamatęs visą netvarką, kuri vyksta viešbutyje, kuo greičiau liepė susirinkti visam personalui ir viską kruopščiai iškuopti. Šiai užduočiai atlikti  personalui buvo skirta lygiai 100 dienų. Laimei, padedami viešbučio svečių (dvyliktokų) viešbutis išlaikė savo žvaigždutes ir toliau dar labai ilgai gyvuos.

Tad galime tik pasidžiaugti, jog ši šventė mūsų mokykloje yra taip linksmai švenčiama. Tikimės, jog dvyliktokai ją dar labai ilgai prisimins su šypsena veide.

Simona Šimkutė, 3a

 

 

Comments are closed.