Pirmokų susipažinimo vakaras – tikra įžymybių ir geros nuotaikos bomba!

This entry was posted by on Trečiadienis, 8 lapkričio, 2017 at

Š.m. spalio 27-ą dieną, kaip ir kiekvienais metais, „Ąžuolyno“ gimnazijoje vyko pirmokų susipažinimo vakaras. Vakarą stropiai planavo ir rengė antrųjų  klasių mokiniai. Renginį vedė taip pat antros klasės mokiniai –  Š.Galinauskaitė ir J.Bazilius. Vedėjai buvo itin tikroviškai persirengę pagrindiniais personažais iš filmo „Haris Poteris“ – Hermiona Įkyrėle ir Hariu Poteriu.

Šio vakaro metu visos pirmosios klasės buvo paruošusios įspūdingus savo klasės pristatymus pagal skirtingus filmų žanrus. 1a klasė save pristatė miuziklo forma, parodydama puikius vaidybos įgūdžius bei gerą humoro jausmą. 1b klasė pasirinko fantastikos žanrą. Ši klasė pasirodymo metu pristatė save kaip konkuruojančius mokinius, bet kokia kaina siekiančius tiktai aukščiausių pažymių ir pačių geriausių įvertinimų. 1c klasė pasirinko siaubo žanrą, ši grupelė visus nustelbė kostiumų įvairove, kūrybiškumu. 1d klasė, kaip ir 1a klasė, pasirinko miuziklą, ji ne tik gerai imitavo dainą, bet ir šokių judesius. Na, o 1e klasė pasirinko fantastikos žanrą. Šie mokiniai suvaidino mini sceną iš visiems gerai žinomo filmo „Haris Poteris“ ir parodė, jog jie taip pat yra labai kūrybingi ir sumanūs.

Šiuos penkis pasirodymus stebėjo ir vertino antros klasės mokiniai, pavirtę garsiais personažais. Komisiją sudarė: Arnoldas Švarcnegeris (V.Dvorak), Naša Raša aktoriai Michailas ir Sergejus (R.Radzevičius ir R.Raševskis), Beyoncé (A.Jurjonaitė), Čarlis Čaplinas (K.Žitkus), Džonis Depas (T.Lukavičius).

Taigi šis vakaras buvo tikra įžymybių ir geros nuotaikos bomba. Renginys padėjo artimiau susipažinti su pirmų klasių mokiniais, jų talentais ir gabumais. Tikimės, jog mokinių iniciatyva ir noras nedings, o tik dar labiau sustiprės.

Lukrecija Giedraitytė, 2e

Comments are closed.