Mokytojo dienos proga – karališka puota

This entry was posted by on Antradienis, 24 spalio, 2017 at

Š.m. spalio 5-ą dieną „Ažuolyno“ gimnazijos mokinių parlamentas suorganizavo Mokytojo dienos šventę – karališkąją puotą, kurios metu apdovanojo  labiausiai pasižymėjusius praėjusių metų mokytojus – didikus.
Nominacija „Metų ordino kavalierius“ už išskirtinį indėlį meno, grožio skleidimo srityje įteikta mokytojui Robertui Žmijauskui. ,,Metų žiniuonės“ nominaciją pelnė informatikos mokytoja Vaidilutė Žukauskienė už išskirtinius nuopelnus ir nuolatinių pastangų reikalaujantį atsidavimą tam tikrose srityse, o ,,Metų filosofu“ už pamokos praskaidrinimą karčiomis gyvenimo tiesomis tapo fizikos mokytojas Saulius Žukauskas. Taip pat valytoja Valentina buvo paskelbta ,,Metų sąjungininke“ už švarų kiemą bet kokiu oru. Nominacija ,,Metų šūkis“ atiteko matematikos mokytojai Darijai Juodzevičienei, pralinksminusiai mokinius fraze ,,Ar tu šneki, ką kalbi?“. ,,Metų bajoriene“ tapo mokytoja Jolanta Ulrichaitė, visuomet padedanti naudojantis informacinėmis technologijomis, na, o garbingas ,,Metų karalienės“ apdovanojimas, skirtas už visokeriopą indėlį karalystės gyvenime, už didelę išmintį įvairiose gyvenimo srityse bei nenustygstamą entuziazmą, įteiktas matematikos mokytojai Vilijai Šileikienei.

Renginyje šventišką atmosferą kūrė šokių grupės ,,Auštra“, vadovaujamos mokytojos Loretos Margaritos Černeckienės, pasirodymas. Nuo jo neatsiliko ir gerą nuotaiką palaikė dainą atlikdama 2e klasės mokinė Elena, kuriai akomponavo Šarlota (2e), taip pat dainą mokytojams skyrė ir Rūta (2d) bei Agnė (2c). Šventės pabaigoje skambėjo muzika ir mokytojai buvo kviečiami į karališką puotą.

Agnė Valaitytė, 2c

Comments are closed.