Šventinis virusas jau čia!

This entry was posted by on Trečiadienis, 2 gruodžio, 2015 at

zaisliukasLiko tik 23 dienos iki šv. Kalėdų.

Tik 21 dienos iki žiemos atostogų.

Tik trys savaitgaliai ir jau šventės… Laikas bėga per daug greitai, tiesa?

Prekybos centrai jau seniai papuošė Kalėdų egles (sakyčiau, net gerokai per anksti), o parduotuvių lentynos lūžta nuo spalvotų lempučių ir žaisliukų pasirinkimo. Vilniaus ir Kauno eglutės įžiebtos, šį savaitgalį pamatysime ir savąją, Klaipėdos eglutę. Kažin, kokia šiais metais ji bus?

Aplink jau po truputį pradedam jausti šventinę nuotaiką, vieni daugiau, kiti mažiau. Kai kurie jau klausosi Kalėdas primenančios muzikos (ne paslaptis, jog fone ji groja ir pas mane), kiti svarsto, ką reikės padovanoti artimiesiems. Bet manau, jog mes visi vienodai laukiam to artėjančio šventinio meto. Ir visai nesvarbu, ar dėl to laukiam Kalėdų, kad galėtumėm pabūti su savo šeima, ar dėl to, jog norim atostogų, nes pailsėti nuo mokslų jau būtų pats laikas.

Norėčiau palinkėti, kad tos laukimo dienos neprailgtų ir prabėgtų greitai. Tikiuosi, jog visi „užsikrėsite“ šventine nuotaika (patikėkit, tai labai geras virusas) ir daug daugiau plačiai besišypsančių veidų bus galima pastebėti mokyklos koridoriuose. O kai matai kitus besišypsančius, šypsena savaime atsiranda tavo veide. Taip pat viliuosi, jog geros nuotaikos netemdys užgriuvę atsiskaitymai bei kontroliniai. Nepamirškit, jog gerą nuotaiką galime susikurti tik mes patys!

Reda Paldauskaitė, 2e

 

Comments are closed.