Mokytojų diena „Ąžuolyno“ gimnazijoje

This entry was posted by on Pirmadienis, 6 spalio, 2014 at

Štai ir praėjo penktadienį garsiai nuaidėjusi, mokinių parlamento rengta Mokytojų diena, kuri, manau, tikrai daugeliui paliko nemažą įspūdį, nes mokytojai turėjo progą pasikeisti vietomis su mokiniais, sėsti į suolus ir spręsti trečios gimnazijos klasės lygio užduotis.

Ryte vos įėjus į mūsų  gimnaziją visiems tikriausiai kilo klausimas: kas vyksta? Daugybė pirmyn, atgal zujančių mokinių, galybė lagaminų, besirikiuojančių prie ilgo stalo, ir smagūs oro uostą primenantys garsai: „Skrydis į Lenkiją buvo atidėtas, atsiprašome už nesklandumus.“ Ir tuoj linksmas nuraminimas: „Mūsų oro linijos sutaria ir su Rusija, ir su Ukraina, tad nesijaudinkite, nesklandumų nebus.“

Tik įžengusiam pro duris mokytojui nedelsiant Mokytojų dienos proga įteikiamas  bilietas į Havajus! Informacijoje jau skelbiama, jog iš „Ąžuolyno oro linijų“ lėktuvas pakyla 12:20. Tad per visas 7 sutrumpintas pamokas mintyse mokytojai jau girdėjo vandenyno bangų mūšą bei jautė odą glostančius pietietiškos saulės spindulius.

12:25 visus išgąsdina didžiulis trenksmas, tiesiog nežmoniškas dundesys, po kurio keleiviai, skridę į Havajus, išlaipinami Mokslolandijoje, kur visus pasitinka kurtinami džiunglių garsai su kartkartėmis pasigirstančiu gyvačių šnypštimu.

„Vietinių gyventojų“ choro pasirodymas kiek apramina „turistus“, bet Mokslalandijos mokytojos Godos Liutkutės griežtas balsas visus „išsigelbėjusius“ stumteli naujiems ir ne visada maloniems išbandymams, per kuriuos ne visi pasirodo puikiai: mokytojai, visai kaip ir mes, mokiniai, norėjo atsikalbinėti, patriukšmauti ir net bandė nusirašinėti… Galime pasidžiaugti, jog labai rimtoje Mokslolandijoje turėjome pirmūnę- mokytoja Nijolė Bartašiūnienė buvo įvertinta aukščiausiais balais. Turime į ką lygiuotis.

Įtampą mažino nuostabaus balso savininkės Audra Skuodaitė, Karolina Mikutaitė bei Elisa Gudz. Scenoje pasirodė ir mokyklos tautinių šokių grupė „Auštra“.  Visus savo pasirodymu džiugino šokėjai:  1a klasės gimnazistas Dominykas Garbaniauskas ir jo partnetė iš Kretingos Pranciškonų gimnazijos Smiltė Murencevaitė.

Mokytojų pasiekimų rezultatus apibendrino Martynas Grigonis, o padėkos ir atsisveikinimo su mokytoju Edmundu Kvederiu bei baigiamąjį žodį tarė Vaiva Pralgauskaitė. Renginys baigėsi garsiomis ovacijomis ir palaikymo šūksniais.

 

Miglė Ružinskaitė, 2c klasė

DSC_7760DSC_7796   

DSC_7754DSC_7710

DSC_7719DSC_7703

DSC_7625md_7624

Comments are closed.