Kandidatai į Mokinių parlamentą išsakė daug naujų idėjų…

This entry was posted by on Antradienis, 30 rugsėjo, 2014 at

Klaipėdos „Ąžuolyno“ gimnazijos Mokinių  parlamentas yra išties aktyvi  moksleivių savivalda, kuri praėjusiais metais džiugino mūsų gimnaziją ne vien gražiais nuveiktais darbais, bet ir skleidžiama gera nuotaika aplink. Šiais metais anketas užpildę ir į prisistatomąją popietę susirinkę mokiniai pranoko lūkesčius – moksleiviai buvo kupini idėjų, dalijosi potyriais, diskutavo apie darbus, kuriuos dar reikia pabaigti, neišvengiama ir kritika, kuri buvo supratingai ir draugiškai priimta.

Į Mokinių parlamento gretas kandidatavo net 23 nariai. Buvo išsakyta išties nemažai novatoriškų idėjų, diskusijomis sugrįžome prie demokratinės mokyklos projekto, iškeltas diskotekų klausimas, taip pat aptarta „Didžiojo brolio“ iniciatyva. Visi kandidatavę į parlamentą vieningai pritarė minčiai, jog atmosfera mokykloje išties svarbi, taigi reikia ją gerinti – džiaugsminga nuotaika būtina! Kalbėta ne tik apie pramoginę, bei užklasinę veiklą – diskutuota ir apie B lygio pamokas, jų eigą ir kaip pasiekti geresnių rezultatų šioje srityje. Nepamiršti buvo ir pirmokai – nemažai dėmesio sulaukė idėja apie greitesnį devintokų integravimą į gimnazijos visuomenę…

Šiandien  turime naują, gražų parlamentarų būrį, nuoširdžiai linkime jiems puikių metų, visų idėjų įgyvendinimo ir puikaus atstovavimo moksleiviams.

Vaiva Pralgauskaitė, 3a klasė  

100_0096100_0095100_0093100_0100100_0101100_0098

Comments are closed.