Metų abiturientas 2012, Guoda Juškevičiūtė

This entry was posted by on Penktadienis, 31 kovo, 2017 at

Trumpai apie save – baiginėju medicinos studijų 4 kursą Lietuvos sveikatos mokslų universitete (LSMU) Kaune. Studijomis labai džiaugiuosi ir jaučiuosi savo vietoje – tikriausiai tai ir padeda judėti toliau. Kaip visada, turiu daug papildomų organizacinių veiklų – priklausau LSMU Studentų mokslinės draugijos valdybai, Jaunųjų gydytojų asociacijai, kuriose organizuojame įvairias konferencijas, mokymus ir t.t – tikriausiai kitaip savęs neberealizuočiau.

Taip pat atlieku mokslinius tyrimus, apklausas – dar gyvenu džiugiomis nuotaikomis – paskutinį darbą pristatėme su kolega jaunųjų gydytojų bei studentų konferencijoje Moldovoje ir laimėjome prizinę vietą.

Miegu mažai, visur skubu, savo laisvalaikiu vadinu veiklą organizacijose – bet esu laiminga.

Noriu palinkėti ne tik metų abiturientui, bet visiems dvyliktokams – nebijoti bei veikti dėl savęs ir savo svajonių. Reikia nepamiršti, kad pastangos, darbas, paaukotas laikas – viskas vieną dieną grįš su kaupu. Dažniausiai niekas nėra padėta ant lėkštutės – dėl visko reikia stengtis, įdėti meilės ir laiko. Taip pat linkiu visiems suprasti, ko nori iš savo gyvenimo, įsivaizduoti jį po 15 metų ir susikurti planą kaip to pasiekti. Tai padeda!

Perduodu šilčiausius linkėjimus visam „Ąžuolyno” kolektyvui. Jei reiktų grįžti į mokyklą, niekada nesirinkčiau jokios kitos!

Comments are closed.